Cabinete de psihologie


Spread the love

 

Cabinete de psihologie

 

cabinete de psihologie

Ca sa alegi un psiholog potrivit tie ai nevoie sa il cunosti. O lista cu psihologi si cu cabinete de psihologie cu datele lor de contact prezente pe un site nu te v-a ajuta sa cunosti un pic mai mult psihologul potrivit tie. Ai nevoie de mai multe informatii despre acesta. Iti voi spune cateva lucruri despre mine ca sa ai ocazia sa ma cunosti un pic.

Lucrez ca psihoterapeut in Brasov in cadrul Cabinetului Individual de Psihologie Gabriela Tudor (Popescu)

Cabinetul este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania. 

Sunt absolventa  a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei din Bucuresti. Dupa facultate am facut formare in Analiza Tranzactionala si Constelatii Familiale.

Serviciile de psihoterapie se adreseaza persoanelor adulte care isi doresc suport si ghidaj pentru a se cunoaste mai bine, a isi imbunatati calitatea vietii, a isi rezolva unele dificultati si a isi vindeca ranile. Noi toti avem probleme si dificultati. Ele sunt parte din viata umana. Ce facem cu ele si cum le facem fata tine de noi, si uneori avem nevoie de suport pentru a le ameliora.

Pentru mine ca psihoterapeut este importanta crearea unui mediu de siguranta in cabinet. Aceasta siguranta este cea care v-a facilita schimbarea. Cresterea si maturizarea emotionala nu este posibila in afara unui cadru de siguranta.

Ma bucur sa ii insotesc pe cei care doresc sa porneasca in calatoria lor de autocunoastere.