Cabinete psihologice in Brasov


Spread the love

 

cabinete psihologice

pixabay.com

 

Locuiesti in Brasov si cauti un cabinet psihologic? Daca intri pe internet vei gasi o serie de site-uri care promoveaza cabinete psihologice. Vei gasi pe aceste site-uri liste cu cabinete psihologice. Cum alegi cabinetul psihologic potrivit tie? Dupa ce criterii te ghidezi?

 

Cum gasesti cel mai bun cabinet psihologic pentru tine in Brasov?

 

Pe unele site-uri pe langa listarea cabinetelor exista o fotografie, un link catre un site al psihologului care lucreaza la acel cabinet, cateva cuvinte despre ce fel de servicii ofera, formarea pe care o are, formarea pe care o are psihologul, experienta sa, locatia cabinetului, psihologii care lucreaza la acel cabinet, etc.

 

Cabinete psihologice

 

Pe unele site-uri vei gasi si recomandari de la clienti. De asemenea vei gasi acolo articole scrise de psihologi. Daca citesti un articol care ofera detalii despre dificultatea prin care treci si te regasesti in acesta, poti cauta informatii despre psihologul care le-a scris.

 

Cabinetele psihologice reprezinta forma juridica prin care psihologii isi desfasoara activitatea. Este nevoie sa te uiti la psihologul care lucreaza acolo.

 

Citeste si articolul:”Cum te poate ajuta un psiholog”

 

Aspecte pe care sa le ai in vedere atunci cand cauti un psiholog:

 

  • serviciul de care ai nevoie: evaluare clinica, consiliere psihologica, psihoterapie, logopedie
  • formarea si experienta pe care o are psihologul: Analiza Tranzactionala, Psihanaliza, Psihoterapie Adleriana, Psihoterapie centrata pe persoana, etc.
  • daca iti place cum scrie despre dificultatea prin care treci
  • daca vrei sa lucrezi cu un psiholog barbat sau femeie
  • locatia unde se afla cabinetul, etc

 

 

 

Cuvant cheie: cabinete psihologice